A belsőépítészeti trendek és a megrendelői igények abba az irányba mutattak, hogy itt az ideje az innovációnak a beltéri falburkolati rendszerek rögzítési területén. 


Az igény nyilvánvalóvá tette a célt, hogy kifejlesszük és létrehozzuk az ALUSLIM innovatív beltéri falburkolati vázrendszert.

  Visszatekintés: 


A századfordulótól napjainkig a nagy méretű falpaneleket manufakturális módszerrel rögzítették a kivitelezők és a szakemberek. A legnehezebb feladat a hagyományos rögzítési technológiában a burkolandó falszakasz egyenletlenségeinek korrekciója jelenti.

Az egyenletlenség lehet függő és sík jellegéből adódó. A hagyományos rögzítési eljárás a ragasztás, párnafa és stafni kiépítése vagy fa ékes eljárás. A régi eljárások hátránya, hogy a helyes függőleges felületek és síkok kialakítása jelentős előkészítési időt igényel. 

Ez napjainkban a magas díj költségek idejében nem optimális, továbbá egy helyszínen improvizált megadással nehezen kalkulálható a minőségi végeredmény.
ALUSLIM vázrendszer


Az ALUSLIM innovatív falburkolati rendszereivel szakszerűen és kiszámítható időben és minőségben rögzíthetők a nagy méretű falburkolati elemek. Az elhelyezett falburkolatok egyszerűen visszabonthatók, cserélhetők vagy visszaépíthetők, ez kiemelt termékelőny az épített falban található elektromos és gépészeti karbantartási, vagy szervizelési igény felmerülése esetén. Az alkalmi rendezvény vagy kiállítási frontok felületek megjelenésél is alkalmazható és előnyös a rendszer mobilitása. 

Egy függesztőnyelv menetes szárú rögzítését követően, falváz sínnel kötjük össze a függesztő pontokat. A rendszer előnye, hogy könnyedén állíthatjuk be csavarok segítségével, a fal által generált egyenlőtlenségeket minden irányba. A tökéletesen függőleges és párhuzamos falváz rendszer felületére könnyedén akaszthatjuk fel a falpaneleket az arra rögzített függesztő idomokkal. Az ALUSLIM rendszere minden irányba minimális hely igénnyel rendelkezik, támogatva ezzel a tér kihasználtságát és a függesztésből adódó hézagok belsőépítészeti megjelenését.


Grid View:

1. Függesztő nyelv

2 979Ft
A függesztő nyelv biztosítja az emelőszáron keresztül a fal és a falváz sín közötti kapcsolatot.A falhoz való rögzítésére hornyolt menetes szár alkalmas, ezzel a faltól való távolságot is állíthatjuk.Javasolt függőleges rögzítési távolság maximum 1000 mm.Anyaga horganyzott lemez Lv 0,8..

2. Falváz sín

22 500Ft
A falváz sínre  akaszthatjuk a  falburkolati elmekere rögzített akasztó síneket.A függesztő nyelv és az emelőszár  közé fűzendő.Legnagyobb méret hossza 1 500 mm.Egy falvaz sín két irányból biztosítja a falburkolatok fogadását.Sorolható.Kialakítása ék alakú így könnyen rakatolható es szállítható Anyaga horganyzott lemez Lv 1,5..

4. Síkbeállító villa

2 150Ft
A síkbeallító villával korrigálható a fal egyenletlenségei és állítható be a falvázsín optimális távolsága a faltól, biztosítva a helyes beállítást követően a falburkolat függőbe állithatóságát.A falváz sín és a fal közé szerelendő.A villába rögzített 2 db kapu pánt csavarral tudunk távolságot optimalizálni.Javasolt függőleges elhelyezési távolság ..

Falváz sín soroló

560Ft
A sorolóval könnyen lemez csavar segítségével  rögzíthetők egymáshoz a a falváz sinek.Átfedése 200 mm, mely biztosítja a megfelelő stabilitást.Anyaga horganyzott lemez Lv 1,5..
Megjelenítés 1 -től 6 - ig 6 (1 Oldal)

Partnereink